Biscuiți Din Lapte Bătut
Biscuiții de lapte ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 235 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, sare, zahăr brun grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Biscuiți Din Lapte Bătut, Biscuiți Din Lapte Bătut, și Biscuiți din lapte bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. aliniați o foaie de copt cu pergament.
Bateți făina, zahărul granulat, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, laptele uscat și sarea într-un bol mediu.
Adăugați rozmarinul și / sau chipsurile de ciocolată. Într-un castron mic, amestecați untul topit, vanilia și 1 cană cremă. Se amestecă ingredientele umede în ingredientele uscate până se combină. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Împărțiți aluatul în 2 bile; întindeți fiecare bilă într-un disc gros de 1/2 până la 3/4 inci.
Ungeți vârfurile discurilor cu restul de 2 linguri de smântână, apoi presărați cu zahărul grosier.
Tăiați fiecare disc în 6 pene.
Transferați pe foaia de copt pregătită și coaceți până se rumenesc, 12 până la 16 minute.
Transferați într-un suport pentru a se răci.
Fotografie de James Baigrie