Crab fierbinte Rangoon Dip cu jetoane ton Won
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da cald Crab Rangoon Dip cu jetoane ton Won un try. O porție conține 411 calorii, 16g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,34 USD pe porție. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallion, ulei de arahide, bisque de creveți condensați și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Crab Rangoon Dip cu jetoane Wonton, Crab Rangoon Dip cu jetoane de ton câștigate de casă, și Crab Rangoon Dip cu chipsuri Wonton coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele în bolul de amestecare și amestecați pentru a combina.
Se pune într-un vas de servire rezistent la broiler și se fierbe timp de 10 minute sau până când este fierbinte și bubuit.
Încălziți 2 inci de ulei de arahide într-un cuptor olandez sau friteuză la 350 de grade F.
Adăugați ambalaje de tone câștigate în loturi pentru a prăji ușor.
Scoateți din ulei și lăsați să se scurgă pe prosoape de hârtie înainte de servire. Se condimentează cu sare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau