Cozonacul la grătar cu compot de piersici și cireșe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 8. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 409 calorii. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, frișcă, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cozonac la grătar cu compot de piersici și cireșe, Clătită olandeză de piersici cu compot de cireșe, și Clătită olandeză de piersici cu compot de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu de amestecare, combinați zahărul, gălbenușurile de ou și vanilia, amestecând până se omogenizează și se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați coaja de lămâie și sucul și bateți până se combină bine. Într-un bol separat de amestecare mai mare, cernem făina de tort și sarea împreună; o sită cu ochiuri fine funcționează bine pentru aceasta. Îndepărtați cu grijă și treptat amestecul de gălbenuș de ou în făina cernută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Nonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Într-un alt bol de amestecare, bateți albușurile la viteză mare cu un mixer manual până când sunt spumoase. Continuați să bateți în timp ce adăugați treptat zahărul. Bateți la înălțime până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor albușurile bătute în aluat, asigurându-vă că nu dezumflați bulele de aer din albușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
5
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci fără grăsime și se coace în centrul cuptorului timp de 45 de minute. Se răcește, cu susul în jos, în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Preîncălziți grătarul și asigurați-vă că este foarte curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Tăiați tortul răcit în 8 felii, apoi grătiți pe ambele părți până când este prăjit frumos pe exterior, dar încă moale și umed pe interior, aproximativ 1 până la 1 1/2 minute pe parte, în funcție de cât de fierbinte este grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Serviți felii de tort cu compot de fructe răcit și frișcă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Compot
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
9
Într-o cratiță medie, cu fund greu, nereactivă, combinați fructele congelate, zahărul, apa și coaja și sucul de portocale într-o cratiță mare și gătiți la foc mediu până când amestecul ajunge la foc mic. Reduceți focul la minim și gătiți încă 25 până la 30 de minute sau până când este gros.