Nevoie de o fără gluten, fără lactate și sos primar? Cotletele de miel la grătar și Chimichurri de mentă ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. O porție conține 138 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. Dacă aveți la îndemână șalotă, piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de miel cu Chimichurri de mentă, Cotlet de miel fript cu Chimichurri de mentă, și Cotlete De Miel Cu Chimichurri De Coriandru-Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați menta, pătrunjelul, uleiul, bulionul, oțetul, șalota, ardeiul roșu, usturoiul, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ardei Roșu
Ceapă Eșalotă
Pătrunjel
Oțet
Usturoi
Bulion
Mentă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Presărați Cotletele de miel pe ambele părți cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
Piper Negru
Sare
3
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Tigaie
4
Adăugați mielul în tigaie; gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.