Transferați marinada într-un castron metalic așezat într-un castron mare cu gheață și apă rece și răciți, amestecând ocazional, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-un vas mic aranjați Cotletele de porc într-un singur strat și turnați marinada peste ele, întorcând cotletele pentru a acoperi bine. Marinați cotletele la temperatura camerei, întorcându-le o dată, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă marinada într-o cratiță mică și se fierbe 5 minute. Într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și gătiți cotletele 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Serviți cotletele stropite cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
5
Serve chops drizzled with marinade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime