Transferați marinada într-un castron metalic așezat într-un castron mare cu gheață și apă rece și răciți, amestecând ocazional, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Într-un vas mic aranjați Cotletele de porc într-un singur strat și turnați marinada peste ele, întorcând cotletele pentru a acoperi bine. Marinați cotletele la temperatura camerei, întorcându-le o dată, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă marinada într-o cratiță mică și se fierbe 5 minute. Într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și gătiți cotletele 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri