Cotlet de porc au Poivre
Această rețetă servește 4. O porție conține 152 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă 50 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cotlet de porc au Poivre ar putea fi un extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, cotlet de porc, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cotlet De Porc Au Poivre, Cotlete De Miel Au Poivre, și Porc au Poivre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți grosolan boabele de piper bătând ușor o dată sau de două ori cu o tigaie grea. Cotletele se usucă și se presară ambele părți uniform cu sare și boabe de piper, apăsând pentru a le ajuta să adere.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți 2 cotlete, răsturnând o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, 4 până la 6 minute în total.
Transferați pe o farfurie și ștergeți tigaia. Gatiti restul de 2 cotlete in ulei de lingura ramasa in acelasi mod, transferandu-le pe farfurie. (Nu ștergeți tigaia după al doilea lot.)
Adăugați Sherry în tigaie și fierbeți, răzuind orice bucăți maro, până când se reduce la jumătate, aproximativ 1 minut.
Adăugați smântână și orice sucuri de carne acumulate pe farfurie, apoi fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Se condimentează sosul cu sare și se servește peste cotlet.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.