Cookie-Uri Gigantice Cu Unt De Arahide
Această rețetă servește 12 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 353 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ou, bicarbonat de sodiu, făină de pâine — și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-Uri Uriașe Cu Unt De Arahide, Cookie-Uri Gigantice Cu Ciocolată Și Unt De Arahide, și Cookie-Uri Gigantice De Ciocolată Cu Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Topiți untul în cuptorul cu microunde sau într-o cratiță și lăsați-l să se răcească puțin.
Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea și se lasă deoparte.
Combinați untul topit și ambele zaharuri într-un bol mare de amestecare. Se amestecă bine, apoi se amestecă untul de arahide, oul și vanilia.
Adăugați amestecul de făină și amestecați până se omogenizează, apoi amestecați chipsurile de unt de arahide. În acest moment, aluatul ar trebui să fie suficient de rigid pentru a se modela, dar dacă nu este, răciți-l timp de aproximativ 10 minute.Scoateți bile mari de aluat (puțin mai puțin de 1/4 cană fiecare) și puneți pe două farfurii sau o foaie mare de prăjituri. Formați în bile îngrijite, apoi folosiți o furculiță pentru a face un model încrucișat, astfel încât să aveți discuri groase cu încrucișări. Se răcește timp de o oră sau până când este rece și rigid.Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. și tapetați două foi de copt folie.Aranjați șase discuri încrucișate pe fiecare foaie de copt și coaceți câte o foaie pe raftul central timp de aproximativ 14 minute sau doar până când marginile încep să se rumenească.
Se lasă să se răcească pe foile de copt timp de aproximativ 5 minute, apoi se transferă într-un suport pentru a se răci complet. În opinia mea, acestea sunt cele mai bune atunci când sunt complet reci și clare.