Cookie-uri alb-negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile alb-negru. Această rețetă face 20 de porții cu 384 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cookie-Uri Alb-Negru, Cookie-uri alb-negru, și Cookie-uri alb-negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un bol mediu de amestecare, amestecați împreună făina de tort, făina universală și praful de copt; pus deoparte. Într-un bol mare de amestecare, cremați untul și zahărul împreună cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle, câte 1. Apoi bateți laptele și vanilia. Treptat, bateți ingredientele uscate în umed. Aruncați linguri de aluat de prăjituri pe tigăi de foi căptușite cu hârtie pergament, la distanță de 2 inci.
Coaceți aproximativ 25 de minute până când marginile fursecurilor încep să se rumenească..
Între timp, faceți glazura. Într-un bol mare de amestecare, amestecați apa clocotită în zahărul cofetarilor, câte 1 lingură odată, până când amestecul este răspândit, dar încă gros.
Transferați jumătate din glazură într-un alt bol de amestecare și amestecați ciocolata topită.
Când cookie-urile sunt gata, lăsați-le să se răcească complet.
Întindeți jumătate din partea plată (partea coaptă în jos) a fursecurilor cu glazură albă și cealaltă jumătate cu glazura de ciocolată.
Lăsați fursecurile să se usuce și să se întărească complet.