Fileuri De Pește Grecești
Fileurile de pește grecești sunt un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 1152 calorii, 196g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $19.23 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de suc de lămâie stors, roșii, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este super. Fileuri De Pește Grecești, File De Pește Grecesc Fript, și Fileuri De Pește sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați peștele într-o caserolă cu ulei.Completați fileurile cu rondele de ceapă și presărați-le cu mărar, piper, pătrunjel, suc de lămâie, roșii tocate și brânză feta.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când peștele fulgi ușor.Timpul de coacere va depinde de grosimea fileurilor de pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.