Cookie-Uri Alb-Negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile Alb-negru. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, coajă de lămâie, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-uri alb-negru, Cookie-uri alb-negru, și Cookie-uri alb-negru.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mare, amestecați ingredientele pentru biscuiți până când se formează aluat asemănător aluatului.
Cu o lingură medie de biscuiți sau o lingură cu vârf, scoateți aluatul la 3 centimetri distanță pe foi de prăjituri ungrease.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 5 minute; scoateți din foile de cookie. Se răcește complet.
Așezați zahărul pudră într-un castron mare; pune deoparte. Într-un castron mic cu microunde, Cuptor cu microunde 1/4 cană smântână și 2 linguri unt la înălțime aproximativ 1 minut; se amestecă până se topește untul.
Adăugați amestecul de unt și vanilia la zahărul pudră; se amestecă până când amestecul este neted.
Într-un castron mediu cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și 1 lingură de smântână la 1 minut; sau până se topește. Se amestecă jumătate din glazura de vanilie în amestecul de ciocolată topită până se omogenizează și se amestecă bine. Dacă este necesar, adăugați cremă suplimentară pentru a subția atât glazura de vanilie, cât și cea de ciocolată.
Pentru fiecare cookie, întoarceți cookie-ul cu fața în sus; întindeți glazura de ciocolată în strat subțire pe jumătate de cookie.
Întindeți cealaltă jumătate cu glazură albă. A se păstra acoperit la temperatura camerei.