Coaste Scurte De Vacanță

Coaste Scurte De Vacanță
Această rețetă face 4 porții cu 187 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați napi, ulei de canolan, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de mămăligă dintr - o nouă întoarcere în sud, Coaste Scurte, și BBQ coaste scurte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Presărați coastele scurte cu sare și piper. Când uleiul este fierbinte, rumeniți coastele scurte, în loturi, până când sunt rumenite pe toate părțile, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. În timp ce coastele scurte se rumenesc, așezați un strat de bucăți de morcov și ceapă în fundul unui aragaz lent și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Așezați carnea rumenită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Adăugați morcovii și ceapa rămase împreună cu păstârnacul și napii. Legați împreună rozmarinul și cimbrul cu tulpinile de pătrunjel și adăugați-le în oală împreună cu muștarul și Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
NapNap
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se toarnă peste stout, apoi se adaugă suficientă apă pentru a acoperi aproape conținutul. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este foarte fragedă, 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Pentru a servi, scoateți cu grijă carnea și legumele din aragazul lent. Strângeți sucurile. Îndepărtați grăsimea și rezervați 2 căni de sucuri și 1 coastă scurtă pentru rețeta rotundă 2 Supă de vită și ciuperci, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
8
Serviți restul coastelor cu sucul rămas și garnisiți cu frunze de pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Câștigătorul medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista