Coaste asiatice

Coaste asiatice
Coastele asiatice necesită aproximativ 6 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,92 USD per porție. O porție conține 1149 de calorii , 59 g de proteine și 56 g de grăsimi . Mulți oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat asiatic. Această rețetă este pe placul a 210 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, fulgi de piper, amidon de porumb și oțet de orez. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84% . Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Coaste asiatice , Crock-Pot: Coaste de țară în stil asiatic cu sos de usturoi de fasole neagră și Oargă lentă simplă pentru toată ziua FALL OFF the BONE Ribs .

Instrucțiuni

1
Puneți coaste într-un recipient de 6 litri. aragaz lent. Într-un castron mic, combina zahărul brun, sosul de soia, oțetul, uleiul, ghimbirul, usturoiul și fulgii de piper; se toarnă peste coaste. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Scoateți carnea pe un platou de servire; tine de cald. Grasimi degresate din sucurile de gatit; transferați într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Congelată Topping Bătut DecongelatCutie Congelată Topping Bătut Decongelat
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Serviți cu coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Ornați cu ceapă și semințe de susan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista