Clătitele vegane cu sirop de banane cu scorțișoară ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 195 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 29 de cenți pe porție. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de banane, zahăr, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Clătite De Pâine Cu Banane Cu Sirop De Arțar De Scorțișoară, Clătite de pâine cu banane cu sirop de brânză cremă de scorțișoară, și Clătite de banane din grâu integral cu sirop de unt de arahide cu scorțișoară.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, prăjiți făina de migdale până devine aurie brown.In un castron, se amestecă împreună, făină universală, făină de migdale prăjite, 2 linguri de zahăr și praf de copt. Se amestecă almond plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/3 Cană Melasă
Brutarii Sau Zaharul Ultrafin
Crostini Cu Usturoi, Optional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți până smooth.In o tigaie, încălziți 1/2 lingură de ulei de măsline și puneți 1/2 din aluatul de clătite. Gatiti pana cand bulele apar pe suprafata si incepeti sa se fixeze in jurul marginilor clatitei. Apoi răsturnați cu o spatulă și gătiți până se rumenesc auriu pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Așezați clătita pe farfuria de servire.
4
Încălziți 1/2 lingură de ulei de măsline în aceeași tigaie și faceți încă 1 clătită.Curățați și feliați banana subțire crosswise.In o cratiță, apă de căldură, 3 linguri de zahăr și scorțișoară. Aduceți la fierbere. Când fierbe și devine lipicios, reduceți focul la minim și adăugați banane. Se amestecă pentru a acoperi bine. Fierbeți până când bananele sunt fragede.Opriți focul și puneți clătitele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)