Ciuperci în sos de vin alb
Ciupercile din sosul de vin alb necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 113 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează bine ca un sos foarte preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, ulei vegetal, busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pui în sos de vin alb cu ciuperci, Scoici cu ciuperci în sos de vin alb, și Pui și ciuperci într-un sos de vin alb de usturoi.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul și se gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă ciupercile, 1/2 cană de apă, vin și bulion de pui. Condimentează cu busuioc, sare și piper. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute, amestecând ocazional.
Amestecați amidonul de porumb cu 1/4 cană de apă. Se amestecă în ciuperci și se gătește până se îngroașă, aproximativ 5 minute.