Ciorba de legume provensal (Soupe au Pistou)

Ciorba de legume provensal (Soupe au Pistou)
Supa de legume provensal (Soupe au Pistou) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 329 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap de la magazin și ridica cartofi, grosolan gruyincrumroyre, morcov, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Supă provensală de legume: Soupe au Pistou, Soupe au Pistou, și Soupe au Pistou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti prazul, telina, morcovul, usturoiul si crenguta de cimbru in ulei cu 1/2 lingurita sare si 1/4 lingurita piper intr-o oala grea de 5 pana la 6 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand legumele se rumenesc si se lipesc de fundul oalei, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
PrazPraz
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați cartofii și tulpinile de bietă cu 1/2 linguriță de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când începeți să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Chard ElvețianChard Elvețian
SareSare
3
Adăugați apă și aduceți la fierbere, amestecând și răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Se amestecă edamame, dovlecei, fasole verde, paste, frunze de bietă și 1/4 linguriță sare și se fierbe, neacoperite, până când pastele sunt al dente și legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Aruncați crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
LegumeLegume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Chard ElvețianChard Elvețian
PastePaste
CimbruCimbru
SareSare
1
Încălziți o tigaie mică uscată (nu antiaderentă) la foc mediu până când este fierbinte, apoi roșii char pe toate părțile. Roșii de bază, apoi pure cu busuioc, pătrunjel și usturoi într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
TomateTomate
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
TigaieTigaie
2
Adăugați ulei și brânză și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Scoateți supa de pe foc și amestecați jumătate de pistou și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SupăSupă
4
Serviți supa cu pistou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
5
Nota bucătarilor: supa, fără pistou, poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista