Supa de legume provensal (Soupe au Pistou) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 329 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap de la magazin și ridica cartofi, grosolan gruyincrumroyre, morcov, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Supă provensală de legume: Soupe au Pistou, Soupe au Pistou, și Soupe au Pistou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti prazul, telina, morcovul, usturoiul si crenguta de cimbru in ulei cu 1/2 lingurita sare si 1/4 lingurita piper intr-o oala grea de 5 pana la 6 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand legumele se rumenesc si se lipesc de fundul oalei, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
țelină
Usturoi
Piper
Cimbru
Praz
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați cartofii și tulpinile de bietă cu 1/2 linguriță de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când începeți să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Chard Elvețian
Sare
3
Adăugați apă și aduceți la fierbere, amestecând și răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Se amestecă edamame, dovlecei, fasole verde, paste, frunze de bietă și 1/4 linguriță sare și se fierbe, neacoperite, până când pastele sunt al dente și legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Aruncați crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Legume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Edamame Congelat (din Păstăi)
Chard Elvețian
Paste
Cimbru
Sare
1
Încălziți o tigaie mică uscată (nu antiaderentă) la foc mediu până când este fierbinte, apoi roșii char pe toate părțile. Roșii de bază, apoi pure cu busuioc, pătrunjel și usturoi într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Usturoi
Tomate
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tigaie
2
Adăugați ulei și brânză și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Ulei De Gătit
3
Scoateți supa de pe foc și amestecați jumătate de pistou și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Supă
4
Serviți supa cu pistou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
5
Nota bucătarilor: supa, fără pistou, poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită. Reîncălziți înainte de servire.