Ciocolata-nucă de cocos Granolan este un fără gluten și fără lactate masa de dimineață. O porție conține 278 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 54 de cenți pe porție. Dacă aveți extract de nucă de cocos, extract de vanillan, ovăz și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mărturisirea #141: am nevoie de niște ciocolată în micul dejun ... ciocolată dublă, migdale și Granola de nucă de cocos, Ciocolată Nucă De Cocos Granola, și Ciocolată și nucă de cocos granola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul de copt din cuptor la suportul din mijloc. Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți o tigaie cu jumătate de foaie cu 1 lingură de ulei de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Încălziți restul de 1/4 cană de ulei de nucă de cocos la foc mediu într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Bateți pudra de cacao, mierea, zahărul și sarea și aduceți la foc mic. Gatiti, amestecand constant pana se omogenizeaza si zaharul este complet topit. Se amestecă extractele de nucă de cocos și vanilie. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Stropi în Formă De Inimă
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Combinați ovăzul, migdalele și chipsurile de nucă de cocos într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Nucă De Cocos
Crostini Cu Usturoi, Optional
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se adaugă amestecul de cacao și se amestecă cu o spatulă de cauciuc până când amestecul de ovăz este complet acoperit cu amestecul de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Transferați amestecul în tigaia pregătită și apăsați într-un strat uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți timp de 50 de minute. Opriți cuptorul și lăsați să stea în cuptorul cald timp de 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se scoate într-un suport de copt și se lasă să se răcească.
10
Într-un castron mare, rupeți în bucăți și aruncați împreună cu chipsurile de ciocolată dulce și albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat