Cilantro Lime Cod ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 129 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, piper, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Salată de fajita cu somon de lime Chile cu vinetă de lime de coriandru, și Salată de creveți la grătar Chipotle Lime în pansament de lime Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fiecare file pe un 15-in. x 12-în. bucată de folie rezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2
Se presară cu piper. Într-o cratiță mică, călește ceapa și usturoiul în ulei; se amestecă chimenul. Lingura peste fileuri; se presara cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.