Cilantro Lime Cod
Cilantro Lime Cod ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 129 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, piper, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Salată de fajita cu somon de lime Chile cu vinetă de lime de coriandru, și Salată de creveți la grătar Chipotle Lime în pansament de lime Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare file pe un 15-in. x 12-în. bucată de folie rezistentă.
Se presară cu piper. Într-o cratiță mică, călește ceapa și usturoiul în ulei; se amestecă chimenul. Lingura peste fileuri; se presara cu coriandru.
Așezați felii de tei peste fiecare; stropiți cu margarină. Îndoiți folia în jurul peștelui și sigilați bine.
Așezați pe o foaie de copt.
Se coace la 375 de minute pentru 35-40 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.