Churros con Chocolate
Churros con ciocolata ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Acest desert are 697 calorii, 9g de proteine, și 40g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,33 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, sare kosher, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 13 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Churros De Queso (Churros brânză), Churros și ciocolată caldă, și Churros con Chocolate.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru aluat: într-o cratiță mică, combinați laptele, untul și sarea și aduceți la foc mediu. Când untul s-a topit, adăugați făina și amestecați pentru a combina. Treceți la o lingură de lemn și gătiți aluatul până se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și are un luciu ușor transpirat, 3 până la 4 minute.
Transferați aluatul într-un bol de amestecare și lăsați să se răcească timp de 2 până la 3 minute. Folosind un mixer electric bate în ouă 1 la un moment dat. Nu adăugați următorul ou până când ultimul este complet combinat.
Așezați aluatul într-o pungă de patiserie echipată cu un vârf mare de stea. Rezervă.
Puneți 1 inch de apă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere.
Într-un vas de amestecare rezistent la căldură, combinați ciocolata, smântâna grea, untul și siropul de porumb.
Se încălzește, amestecând ocazional, până când ciocolata se topește și toate ingredientele sunt bine combinate.
Acoperiți vasul cu folie de plastic și scoateți cratița de pe foc. Rezervă.
Pentru zahărul cu scorțișoară: într-o pungă sau într-un bol mare de amestecare, combinați zahărul și scorțișoara
Într-o cratiță mare se încălzește uleiul la 325 de grade F.
Introduceți aluatul în uleiul fierbinte în bețișoare sau forme dorite (îmi place să-l fac pe al meu puțin creț). Acest lucru ar putea fi un pic dificil la început, dar veți obține atarna de ea. Prăjiți aluatul până când este maro și crocant pe toate părțile, 60 până la 90 de secunde în total, întorcându-se frecvent. Se prăjește în loturi.
Scoateți churrosul din ulei, ștergeți-l pe prosoape de hârtie pentru o secundă și apoi aruncați zahărul scorțișoară. Asigurați-vă că faceți acest lucru în timp ce churros sunt încă fierbinți.
Serviți imediat, în timp ce churros și ciocolata topită sunt calde.