Chiftele De Caise

Chiftele De Caise
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 161 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, sos de grătar, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Chiftele de miel și caise, Chiftele în sos de caise-zară, și Chiftele dulci în sos de caise.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele patru ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în 1-in. bile. Într-o tigaie, chiftele maro în mai multe loturi; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Se transferă într-un 2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Combinați conservele și sosul de grătar; se toarnă peste chiftele. Se acopera si se coace la 350 la 30 de minute sau pana cand carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
ChifteleChiftele
ConservăConservă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista