Chifle chinezești aburite cu umplutură de porc la grătar

Chifle chinezești aburite cu umplutură de porc la grătar
Dacă doriți să adăugați mai multe Chineză rețete la cutia de rețete, chifle chinezești aburite cu umplutură de porc la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 24 de porții cu 155 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, usturoi, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 32%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chifle chinezești de ananas cu umplutură de porc fript, Chifle chinezești de ananas cu umplutură de porc fript, și Chifle Chinezești De Porc Aburite (Char Siu Bao).

Instrucțiuni

1
Așezați apa caldă într-un castron mare și presărați drojdia deasupra. Se amestecă 1 cană de făină și se amestecă bine. Acoperiți cu o cârpă și lăsați să stea până când apar bule, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Pentru ToppingStropi Pentru Topping
1 Ardei Gras Galben, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Galben, Taiat Cubulete De 1 Inch
Seminte Suplimentare De Susan, OptionalSeminte Suplimentare De Susan, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Se dizolvă zahărul și se scurtează în apă clocotită și se lasă să se răcească până la călduță. Se amestecă în amestecul de drojdie împreună cu făina rămasă. Când aluatul devine prea rigid pentru a se amesteca, se întoarce pe o suprafață ușor făinată și se frământă până se omogenizează, aproximativ 10 minute. Înveliți un castron mare cu ulei de susan și așezați aluatul în interior. Întoarceți-vă pentru a acoperi și acoperiți vasul cu o cârpă umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Fiecare Afine Proaspete, Zmeura, Mure Si Capsuni FeliateFiecare Afine Proaspete, Zmeura, Mure Si Capsuni Feliate
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
Stropi Pentru ToppingStropi Pentru Topping
6-1/2 Cani De Apa Rece6-1/2 Cani De Apa Rece
1 Ardei Gras Galben, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Galben, Taiat Cubulete De 1 Inch
Seminte Suplimentare De Susan, OptionalSeminte Suplimentare De Susan, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
3
Lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii.
4
Încălziți 2 linguri de ulei într-un wok la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Adăugați ceapa verde și usturoiul și amestecați timp de aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
6
Adăugați carnea de porc și prăjiți un minut, apoi amestecați sosul de soia, sosul de stridii și zahărul. Se dizolvă amidonul de porumb în 2 linguri de apă, apoi se amestecă amestecul în carnea de porc. Gatiti, amestecand continuu pana cand carnea de porc este acoperita cu o glazura ingrosata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6-1/2 Cani De Apa Rece6-1/2 Cani De Apa Rece
1 Ardei Gras Galben, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Galben, Taiat Cubulete De 1 Inch
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
7
Scoateți într-un castron și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
8
Scoateți aluatul din castron și rotiți-l într-un jurnal lung. Feliați jurnalul în bucăți de 1 inch. Aplatizați fiecare piesă într-un cerc de 3 inci folosind palma mâinii sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
9
Așezați 2 linguri de umplutură de porc pe centrul fiecărui cerc și adunați marginile din jurul umpluturii și ciupiți împreună pentru a închide chifla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
10
Așezați fiecare cusătură de coc în jos pe un pătrat de folie de aluminiu. Acoperiți cu un prosop și lăsați să crească aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
11
Aduceți câțiva centimetri de apă pentru a fierbe într-un wok.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Galben, Taiat Cubulete De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
12
Așezați câteva chifle la un moment dat într-un abur, cum ar fi un abur de bambus pentru un wok sau o tavă de aburi montată. Acoperiți și aburiți chiflele peste apă clocotită rapid timp de 10 minute. Repetați cu chiflele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Galben, Taiat Cubulete De 1 Inch
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru chifla aburită. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Raventos i Blanc De La Finca Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Vinul spumant de la finca este fabricat din struguri din cele mai vechi viță de vie din Raventos i Blanc, plantate folosind sistemul gobelet în 1964 în Vinya dels F.Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, Podgoria Vinya dels F. Cromssils are soluri marine cu un conținut ridicat de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista