Cheesecake Roquefort cu conserve de pere și nuci pecan
O porție conține 303 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână jumătăți de nucă, cremă de brânză, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Inimi de Romaine cu Roquefort și nuci pecan prăjite, Inimi De Romaine Cu Roquefort Și Nuci Pecan Prăjite, și Salată De Pere Roquefort.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Bateți crema de brânză și următoarele 4 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până la amestecare.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare după fiecare adăugare; pliați în făină. Puneți amestecul de brânză într-o tigaie ușor unsă cu arc de 7 inci.
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când este setat. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare a cheesecake-ului pentru a slăbi din părțile laterale ale tigaiei.
Lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă 30 de minute. Acoperiți și răciți 8 ore.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Transferați cheesecake-ul într-un platou și conservați lingura deasupra; se presară cu nuci pecan.
Se servește cu biscuiți, struguri roșii și legume asortate.