Cheesecake Cu Catifea De Ciocolată
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 399 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă, prăjituri oreo, cremă de brânză philadelphia și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Cheesecake Cu Ciocolată Din Catifea, Cheesecake de catifea roșie cu ciocolată pentru doi, și Cheesecake Cu Catifea De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°.zdrobiți 24 de fursecuri până se formează firimituri fine; se amestecă cu untul până se omogenizează bine. Apăsați ferm pe partea inferioară a tăvii cu arc de 9 inci. Stați 14 cookie-uri rămase în jurul marginii tigaiei, apăsând în amestecul de firimituri pentru a se asigura. Pune deoparte.
Loc 4 oz. ciocolată în cratiță mică; gatiti la foc mic pana se topeste, amestecand frecvent. Pune deoparte.
Bateți crema de brânză și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ciocolată topită, 1/2 cană de smântână și vanilie; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând doar până la amestecare după fiecare adăugare.
Se toarnă în crusta pregătită.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când centrul este aproape setat.
Combinați restul de 1 cană smântână și restul de 2 linguri. zahăr; răspândit peste cheesecake.
Coaceți încă 5 min. Mișto. Topiți ciocolata rămasă conform instrucțiunilor pe pkg.; stropiți peste cheesecake. La frigider cel puțin 4 ore. Păstrați restul de cheesecake la frigider.