Cheddar-Caserola De Cartofi Piure
Caserola de cartofi cu piure de Cheddar este o fără gluten garnitură. O porție conține 215 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită, unt, cremă knudsen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cheddar și piure de cartofi gratinat, Piure de cartofi și prăjituri cu Cheddar alb, și Ziua Recunostintei mic dejun Hash cu Cheddar piure de cartofi clatite.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita in cratita mare 20 min. sau până la licitație; scurgere. Întoarce-te la pan.
Încălziți cuptorul la 177°.
Adăugați unt și smântână la cartofi; se pasează până se omogenizează. Lingură jumătate în 1-1 / 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit; acoperiți cu straturi de brânză, amestecul de cartofi rămas și slănină.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până se încălzește.