Ceviche de Pescado (salată de pește gătită în suc de lămâie)
Rețeta Ceviche de Pescado (salată de pește gătită în suc de lămâie) este gata în aproximativ 2 ore și 5 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. O porție conține 401 calorii, 35g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,06 USD pe porție. Această rețetă de la Food.com are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de pește, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Ceviche De Pescado, Ceviche de Pescado: două moduri, și Escabeche De Pescado (pește marinat sau pește murat) pentru rețete similare.