Cel mai bun sos de Paste al Mariei

Cel mai bun sos de Paste al Mariei
Cel mai bun sos de Paste Maria ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 143 calorii, 18g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, ceapă, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cel mai bun sos de Paste al Mariei, Anghinare Maria, și Pui Tia Maria pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală adâncă la foc mare, carne de vită măcinată maro, ceapă, usturoi, condimente italiene, fulgi de ardei iute și 1/4 linguriță (1 mL) fiecare sare și piper, rupând carnea de vită cu o lingură, timp de aproximativ 8 min sau până când carnea de vită nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se toarnă smântână și se fierbe, amestecând, timp de 3 min sau până se absoarbe aproximativ jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
3
Se adaugă roșiile și se aduce la fierbere; se reduce focul și se fierbe ușor, amestecând des, timp de aproximativ 5 min până când aromele sunt amestecate și sosul este îngroșat. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista