Cel Mai Bun Butternut Suc De Fructe Supa Vreodată

Cel Mai Bun Butternut Suc De Fructe Supa Vreodată
Cel mai bun Butternut suc de fructe supa vreodată ar putea fi doar supa pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,13 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul măcinat, cimbru, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, și 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu; gatiti ceapa, usturoiul si cimbru in untul fierbinte pana cand ceapa s-a inmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați dovlecelul și bulionul de pui; aduceți la foc mic și gătiți până când dovlecelul este fraged, 10 până la 15 minute. Zdrobiți bulionul în supă; condimentează cu chimen, ienibahar, sare și piper; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate. Țineți capacul blenderului în poziție cu un prosop de bucătărie și porniți cu grijă blenderul folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune supa în mișcare înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până se omogenizează și se toarnă într-un bol de servire. Alternativ, puteți folosi un blender și puteți face piure supa în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista