Ceai Verde Teriyaki Pui

Ceai Verde Teriyaki Pui
Ceaiul verde Teriyaki de pui necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 193 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, rădăcină de ghimbir, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Cupcakes de ceai verde acoperit cu glazură de unt de ceai verde, Soban în ceai verde cu pui și mazăre de zăpadă, și Supă de pui de iasomie cu ceai verde Soba sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați 2-1 / 2 lingurițe frunze de ceai într-un castron mic; adăugați apă clocotită. Acoperiți și abrupți timp de 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se strecoară și se aruncă frunzele; se toarnă ceaiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați jumătate din ceapă. Se amestecă mierea, oțetul, sosul de soia, usturoiul, ghimbirul și uleiul de susan. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, până când sosul este redus la aproximativ 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Adăugați puiul și frunzele de ceai rămase; acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 170 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Tăiați puiul în felii subțiri;serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Se ornează cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista