Cea Mai Bună Supă Din Această Parte A Mississippi
Cel mai bun supa această parte a Mississippi este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. Această supă are 78 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Un amestec de mazăre cu ochi negri, ceapă, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Mississippi Noroi Plăcintă, Mississippi Sin Dip, și Mississippi Noroi Plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi, înmuiați mazărea cu ochi negri 6 până la 8 ore sau peste noapte.
Se amestecă șunca, morcovul, ceapa, sarea și piperul în oală. Acoperiți toate ingredientele cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 1/2 ore sau până când mazărea cu ochi negri este fragedă. Se amestecă ocazional și se adaugă apă după cum este necesar pentru a menține ingredientele acoperite.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine LesSurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Domaine LesSurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine LesSurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.