Cea Mai Bună Supă Din Această Parte A Mississippi

Cea Mai Bună Supă Din Această Parte A Mississippi
Cel mai bun supa această parte a Mississippi este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. Această supă are 78 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Un amestec de mazăre cu ochi negri, ceapă, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Mississippi Noroi Plăcintă, Mississippi Sin Dip, și Mississippi Noroi Plăcintă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi, înmuiați mazărea cu ochi negri 6 până la 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se amestecă șunca, morcovul, ceapa, sarea și piperul în oală. Acoperiți toate ingredientele cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 1/2 ore sau până când mazărea cu ochi negri este fragedă. Se amestecă ocazional și se adaugă apă după cum este necesar pentru a menține ingredientele acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine LesSurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Domaine LesSurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine LesSurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții12
Scor De Sănătate9
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista