Cea Mai Bună Supă De Porumb De Pui Olandeză Din Pennsylvania

Cea mai bună supă de porumb de pui olandeză din Pennsylvania ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 626 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 473 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați țelină, nucșoară măcinată, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pennsylvania Olandeză Pui Oală Plăcintă, Pennsylvania Olandeză Pui Oală Plăcintă, și Rolls De Ceai Olandez Din Pennsylvania pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, combinați puiul, apa, ceapa, țelina, sarea, nucșoara și piperul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți 2 ore, adăugând apă după cum este necesar, până când puiul este foarte fraged.
Scoateți puiul din supă. Refrigerați puiul și supa.
Când grăsimea se solidifică pe suprafața supei, scoateți-o din frigider și îndepărtați grăsimea. Supa rămasă ar trebui să fie egală cu aproximativ 2 1/2 litri.
Îndepărtați porumbul din știuleți împărțind sâmburii pe lungime cu un cuțit ascuțit și răzuind porumbul din știuleți.
Combinați supa și porumbul într-o oală mare la foc mediu și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți până când porumbul este fraged, 10 până la 15 minute.
Între timp, așezați două ouă într-o cratiță mică și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere și se îndepărtează imediat de la căldură. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Se scoate din apă fierbinte, se răcește, se curăță și se toacă. Pune deoparte.
Se toacă carnea de pui răcită și se adaugă în supă.
Într-un castron mediu, bateți oul rămas până la culoare deschisă. Bateți în făină și lapte până se omogenizează. Aruncați aluatul cu linguri parțiale în bulion fierbinte pentru a face găluște mici (rotunde de 1/4 -1/2 inch). Gatiti, amestecand constant, timp de 2 pana la 5 minute, pana cand galustele isi pastreaza forma si plutesc la suprafata. Se amestecă oul gătit rezervat.