Cea Mai Bună Supă De Conopidă

Cea Mai Bună Supă De Conopidă
Cea mai bună supă de conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 95 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, ceapă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 90%. Încercați Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de parmezan de conopidă, Supa surorii mele: cremă de Squash curry și supă de conopidă, și Supă De Pasiune Purpurie! Supă de conopidă și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui, conopida, cartofii, ceapa, morcovii, sarea și piperul la fiert într-un vas; reduceți focul, acoperiți oala cu un capac și fierbeți până când legumele sunt fragede, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți vasul de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Mash legume folosind un masher de cartofi sau piure într-un blender. Întoarceți oala la foc mic și amestecați laptele. Gatiti supa pana se incalzeste, inca 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista