Caserola Elvețiană De Broccoli
Caserola elvețiană de Broccoli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 119 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piper, lapte, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Caserola Elvețiană De Pui Și Broccoli, Swiss Broccoli Coace, și Broccoli Cu Sos Elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mare la foc mediu-mare; aduceți la foc mic.
Adăugați brânză; se amestecă până se topește.
Se ia de pe foc; se amestecă orezul fiert și broccoli.
Transferați amestecul de broccoli într-un vas de copt de 11 x 7 inch acoperit cu spray de gătit.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.
Presărați amestecul de broccoli cu pesmet. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 15 minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute.