Cartofi Dulci, Ricotta Și Arugula Flatbread
Această rețetă servește 8. O porție conține 258 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 150 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ricotta, cimbru, cartof dulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Dulci, Ricotta Și Rucola, Pâine prăjită de dovlecei și cartofi dulci, și Hummus de cartofi dulci cu pâine plată cu scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți timp de 5 minute direct pe piatra de copt sau pe o foaie de copt. Rotiți pâinea plată, apoi coaceți încă 4 până la 5 minute, până când marginile pâinii sunt profund aurii și cartofii dulci sunt moi.
Presărați brânza deasupra și coaceți încă una minute.As de îndată ce scoateți pâinea plată din cuptor, împrăștiați rucola deasupra.
Lăsați-l să stea câteva minute înainte de a tăia, astfel încât rucola să se ofilească puțin. Feliați și serviți fie cald, fie la temperatura camerei.Această rețetă a fost publicată inițial în iulie 2011.