Cartofi dulci la grătar cu glazură de portocale-Chipotle
Cartofii dulci la grătar cu glazură portocalie-Chipotle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 165 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, margarină, concentrat de suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pui la grătar cu glazură Chipotle-Orange, Pui prăjit-n-cartofi dulci cu glazură Chipotle, și Cartofi Dulci Cu Glazură Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Gatiti jumatatile de cartofi in apa clocotita 5 minute sau pana cand sunt crocante; scurgere. Clătiți cu apă rece; se scurge bine. În timp ce cartofii se gătesc, îndepărtați 3 linguri de sos adobo din conservele de ardei iute.
Așezați sosul rămas și ardeii iute într-o pungă de plastic cu fermoar; congelați pentru o altă utilizare.
Combinați 3 linguri de sos adobo, unt, coriandru, sare și suc într-un castron mic.
Așezați cartofii pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când cartofii sunt gata, ungând frecvent cu amestec de suc de portocale.