Cartofi dulci de două ori coapte cu șalotă caramelizată și salvie

Cartofii dulci de două ori coapte cu șalotă caramelizată și salvie este un fără gluten și primar garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 72 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Un amestec de salvie, cartofi dulci, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure de cartofi dulci cu ceapă caramelizată, Brie și salvie, Cartofi Dulci Cu Varză, Ceapă Roșie Caramelizată Și Salvie Proaspătă, și Cartofi Dulci La Cuptor Cu Șalotă Saut, Usturoi Și Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. foaie de cookie-uri cu folie; pus deoparte.
Așezați cartofii dulci pe raftul cuptorului.
Coaceți 1 oră sau până se înmoaie. Răciți cartofii cu 20 până la 30 de minute înainte de manipulare. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Scoateți carnea într-un castron mare; rezervați piei de cartofi pe foaia de prăjituri.
Adăugați parmezan și salvie în carnea de cartof; se amestecă pentru a se combina.
Încălziți tigaia de 8 inci la foc mediu.
Adăugați șalotă; gătiți 3 până la 4 minute, amestecând ocazional, până când șalota începe să se rumenească.
Adăugați 1 lingură de bulion; se amestecă energic. Capac; gatiti 2 minute. Descoperi; adăugați bulion de lingură rămas. Capac; gatiti 2 minute mai mult.
Adăugați șalotă în amestecul de cartofi; se amestecă pentru a se combina. Condimentează după gust cu sare și piper. Împărțiți amestecul uniform între piei de cartofi.
Coaceți 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Se servește imediat garnisit cu parmezan ras suplimentar și frunze de salvie.