Cartofi de somon de cartofi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 117 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pesmet condimentat cu somon, usturoi și ierburi, buruieni de mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare includ Cartofi De Somon De Cartofi, Pateuri De Somon-Cartofi, și Torturi De Cartofi De Somon.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați somon, ouă, usturoi și pesmet uscat condimentat cu ierburi, fulgi de cartofi uscați, ceapă, usturoi, buruieni de mărar, sare de țelină, sare și piper. Formați amestecul în bile de 2 inci și aplatizați-le în torturi de aproximativ 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Fulgi De Cartofi Instant
Sare De țelină
Mărar
Usturoi
Piper
Somon
Ceapă
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu. În loturi, gătiți chiftele aproximativ 5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc ușor.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.