Carne de vită și orz Mulligan

Carne de vită și orz Mulligan
Rețeta de carne de vită și orz Mulligan poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 92 calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Taste Of Home necesită bulion de vită condensat, sare, roșii conservate și ceapă. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Mulligan Stew, Fazan Mulligan Cu Găluște, și Tocană Ușoară De Mulligan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită măcinată cu ceapă și piper verde până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă ingredientele rămase; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 1 oră sau până când orzul este fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista