Carne De Porc Filipineză Cu Aragaz Lent Cu Orez Prăjit Cu Usturoi
Slow Cooker Carne de porc filipineză cu orez prăjit cu usturoi este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 525 calorii, 33g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, umăr de porc, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Orez Prăjit Cu Usturoi Filipinez, Orez Brun Prăjit Cu Usturoi Filipinez, și Sinangag (Orez Prăjit Cu Usturoi Filipinez).
Instrucțiuni
1
Rezervați 1/4 cană de ceapă și tocați fin. La frigider până la pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne Măcinată
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Puneți carnea de porc în aragazul lent cu ceapa rămasă, chile, 4 căței de usturoi, sos de soia, oțet, zahăr brun, apă și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Mărar Proaspăt, Smuls
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Adăugați 3/4 linguriță piper negru și 3/4 linguriță sare. Se amestecă pentru a se combina, lingând puțin lichid peste partea superioară a cărnii. Acoperiți și puneți la foc mic timp de 7 ore, întorcându-vă la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Scoateți carnea de porc din oală și tăiați-o în bucăți mari folosind două furculițe. Aruncați osul și orice bucăți de gristle sau prea grase. Reveniți la aragazul lent scufundându-vă în sucuri, pentru a lăsa aroma să se contopească. Gatiti inca 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți 1/2 cană de carne și puneți-o deoparte într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
În timp ce carnea se gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Adăugați orezul, întinzându-l într-un strat uniform. Gatiti fara sa va miscati pana se rumeneste si se prajeste dedesubt, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare, se amestecă și se răstoarnă, împingând orezul în sus pentru a crea o fântână în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați oul la bine și amestecați rapid pentru a găti. Amestecați oul și orezul împreună, lăsând un alt puț deschis în centrul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se adauga 1/4 cana de ceapa tocata si saut pana incepe sa se inmoaie, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
10
Adăugați usturoiul la bine și gătiți, amestecând, până când este aromat, aproximativ 30 de secunde, adăugând mai mult ulei, după cum este necesar, pentru a preveni arderea usturoiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
11
Adăugați 1/2 cană de carne rezervată. Se încălzește un minut și se amestecă totul pentru a distribui uniform ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Aruncați frunzele de dafin din carne de porc. Scoateți orezul în boluri individuale și acoperiți cu carne de porc și sucuri. Sau serviți în stil familial, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper