Cambulă braconată în sos de fenicul-roșii

Cambulă braconată în sos de fenicul-roșii
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Flounder Braconat în sos de fenicul-roșii ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 155 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de tarhon, fulgi de piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Gem de roșii și fenicul braconat cu ulei, Cambulă braconată la cuptor cu usturoi și ulei de măsline, și Cambulă Braconată Cu Mentă Beurre Blanc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măcinați grosier semințele de fenicul și fulgii de piper roșu într-o moară de condimente sau cu un mortar șipestilă. Alternativ, puneți-l într-o pungă de congelare resigilabilă. Crush cu un bolț de rulare sau mareskillet. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare peste mediu-scăzutcăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați fenicul tăiat, sezon cu sare șipiper și gătiți, amestecând adesea, până la moale,10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați condimente și gătiți, amestecândadesea, până când condimentele încep să se întunece,aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5
Adăugați sos marinara și 1/2 cană de apă laskillet; aduceți la foc mic și gătiți la meldflavors, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sareși piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Se condimentează peștele cu sare și piper șipliați fileurile în treimi sau în jumătate pentru a forma pachete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Așezați fileurile în sos. Acoperiți tigaia șireduce căldura la mediu-mic. Gatiti pana pesteleeste opac si incepe sa se descuameze, 12-15minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Împărțiți fenicul-sos de roșii și peșteprintre boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Presărați tarhon șifrunze de fenicul peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
10
Per porție: 190 calorii, 5 g grăsimi, 2 g fibre
11
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista