Caldo de Res (supă mexicană de vită)

Caldo de Res (supă mexicană de vită)
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Caldo de Res (supă mexicană de vită) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 3,28 USD pe porție. O porție conține 421 calorii, 40g de proteine, și 11g de grăsime. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână morcov, tei, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Caldo de Res (supă mexicană de vită), Caldo De Res (O Supă Mexicană De Carne De Vită-Legume), și Caldo Xochitl (Supă Mexicană De Flori Fierbinți) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea din oasele de vită în bucăți de aproximativ 1/2 inch, lăsând unele pe oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De VităOS De Vită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2
Încălziți o oală de supă grea la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați uleiul, înclinând tigaia pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați carnea și oasele și condimentați cu sare și piper. Gatiti si amestecati pana se rumeneste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Adăugați 1 ceapă și gătiți până când ceapa este, de asemenea, ușor rumenită. Se amestecă roșiile și bulionul. Lichidul trebuie să acopere oasele cu 1/2 inch. Dacă nu, adăugați suficientă apă pentru a compensa. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 1 oră cu capacul deschis. Dacă carnea nu este fragedă, continuați să gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Se toarnă în apă și se întoarce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Adăugați morcovul și 1/4 cană de coriandru și gătiți timp de 10 minute, apoi amestecați cartoful, porumbul și chayote. Fierbeți până când legumele sunt fragede. Împingeți pene de varză în supă și gătiți încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
ChayoteChayote
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
8
Supă de oală în boluri mari, inclusiv legume și oase din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
9
Garnisiți cu jalapenos, ceapă tocată și coriandru suplimentar. Strângeți sucul de lămâie peste tot și serviți cu ridichi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate85
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista