Cakespy: Pepite De Covrig Umplute Cu Ciocolată

Cakespy: Pepite De Covrig Umplute Cu Ciocolată
Această rețetă face 40 de porții cu 140 de calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdia activă, bicarbonatul de sodiu, tigaia adâncă saut și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Covrig Nuggets, Pepite De Pui Cu Crustă De Covrig, și Pepite De Pui Acoperite Cu Covrig.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2
Combinați apa caldă, drojdia, zahărul și sarea; se amestecă bine și se lasă să stea până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se toarnă amestecul de drojdie într-un bol mare de amestecare și se adaugă făină, câte puțin, pentru a forma un aluat. Odată ce aluatul nu se lipeste de părțile laterale ale vasului, întoarceți-l pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați timp de 5 până la 10 minute, adăugând făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea aluatului. Formați aluatul într-o bilă, puneți-l într-un vas uns, acoperiți cu un prosop de vase și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii-aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Pregătiți-vă umplutura. Într-o cratiță medie, combinați chipsurile de ciocolată și untul la foc mic, amestecând frecvent, până când amestecul este neted și lucios. Acest lucru se poate face și prin încălzirea amestecului în cuptorul cu microunde la intervale de 20 de secunde până la topire. Puneți amestecul de ciocolată în lateral pentru moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Încălziți cuptorul la 450 de metri pătrați F. Împărțiți aluatul în sferturi și rulați, câte un sfert, într-o foaie de 1/6 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Tăiați foaia de aluat în pătrate, aproximativ un centimetru și jumătate fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie De AluatFoaie De Aluat
7
Așezați 1/4 linguriță din amestecul de ciocolată în centrul fiecăruia dintre pătratele de aluat; aduceți colțurile în centru și ciupiți împreună pentru a sigila. Vor arăta ca niște perne mici în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Încălziți apa și bicarbonatul de sodiu într-o tigaie adâncă saut. Braconați pepite de covrig timp de aproximativ 30 de secunde. (După cum am aflat de la masa lui Garrett, "apa alcalină face ca aluatul să se gelifice imediat pe exteriorul covrigului, asigurând o crustă maro bogată, strălucitoare și crocantă").
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrig NuggetsCovrig Nuggets
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți pepitele din lichidul de braconaj și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista