Burtă De Porc Glazurată Cu Sos De Grătar Cu Ghimbir
Reteta burta de porc glazurate cu sos de gratar ghimbir ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 4 ore și 25 de minute. Pentru $ 1.5 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 850 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Un amestec de ghimbir, sare kosher, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Burtă De Porc Glazurată Cu Citrice, Burtă De Porc Glazurată Cu Cafea-Piersică, și Bucăți de burtă de porc glazurate cu Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 2 lingurițe de sare și zahărul brun într-un castron. Frecați carnea de porc cu amestecul de zahăr brun. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați fulgii de usturoi, ghimbir și ardei roșu și gătiți, amestecând, încă 2 minute.
Adăugați ketchup-ul, sucul de mere, sosul de stridii, oțetul, pudra de muștar și 1/4 linguriță de sare. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Se lasă să se răcească 15 minute, apoi se transferă într-un blender și se piurează până se omogenizează. Puneți deoparte aproximativ un sfert din sos pentru servire.
Scoateți burta de porc din frigider cu aproximativ 30 de minute înainte de grătar. Preîncălziți un grătar la mediu, apoi pregătiți-vă pentru căldură indirectă: pentru gaz, opriți arzătoarele pe o parte. Pentru cărbune, împingeți cărbunii într-o parte.
Așezați o tigaie de picurare sub grătarele de pe partea mai rece a grătarului.
Ungeți grătarele cu ulei vegetal.
Așezați carnea de porc pe partea mai rece a grătarului (căldură indirectă) și gătiți, întorcându-se ocazional, până când furculița este fragedă, dar nu se destramă, 2 ore, 30 de minute până la 3 ore, perindând cu sosul ocazional în ultima oră de gătit. Mutați carnea de porc pe partea mai fierbinte a grătarului (căldură directă) și gătiți, întorcând și perindând cu mai mult sos, până când sunt glazurate și ușor carbonizate, încă aproximativ 5 minute.
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 20 de minute. Feliați burta de porc și serviți cu pâinea de porumb și sosul rezervat.