Burtă De Porc Glazurată Cu Sos De Grătar Cu Ghimbir

Burtă De Porc Glazurată Cu Sos De Grătar Cu Ghimbir
Reteta burta de porc glazurate cu sos de gratar ghimbir ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 4 ore și 25 de minute. Pentru $ 1.5 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 850 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Un amestec de ghimbir, sare kosher, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Burtă De Porc Glazurată Cu Citrice, Burtă De Porc Glazurată Cu Cafea-Piersică, și Bucăți de burtă de porc glazurate cu Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 2 lingurițe de sare și zahărul brun într-un castron. Frecați carnea de porc cu amestecul de zahăr brun. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
1
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați fulgii de usturoi, ghimbir și ardei roșu și gătiți, amestecând, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4
Adăugați ketchup-ul, sucul de mere, sosul de stridii, oțetul, pudra de muștar și 1/4 linguriță de sare. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Sos De StridiiSos De Stridii
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se lasă să se răcească 15 minute, apoi se transferă într-un blender și se piurează până se omogenizează. Puneți deoparte aproximativ un sfert din sos pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Scoateți burta de porc din frigider cu aproximativ 30 de minute înainte de grătar. Preîncălziți un grătar la mediu, apoi pregătiți-vă pentru căldură indirectă: pentru gaz, opriți arzătoarele pe o parte. Pentru cărbune, împingeți cărbunii într-o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
7
Așezați o tigaie de picurare sub grătarele de pe partea mai rece a grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Ungeți grătarele cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
9
Așezați carnea de porc pe partea mai rece a grătarului (căldură indirectă) și gătiți, întorcându-se ocazional, până când furculița este fragedă, dar nu se destramă, 2 ore, 30 de minute până la 3 ore, perindând cu sosul ocazional în ultima oră de gătit. Mutați carnea de porc pe partea mai fierbinte a grătarului (căldură directă) și gătiți, întorcând și perindând cu mai mult sos, până când sunt glazurate și ușor carbonizate, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
10
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 20 de minute. Feliați burta de porc și serviți cu pâinea de porumb și sosul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Fotografie de Yunhee Kim

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și vinul de la roscifto sunt opțiuni excelente pentru grătar. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Avanpostul Howell Mountain Zinfandel. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Avanpostul Howell Mountain Zinfandel
Avanpostul Howell Mountain Zinfandel
# 67 Wine Spectator Top 100 din 2008"Dens și puternic, dar minunat de bogat, suplu și bine structurat la bază. Oferă arome de mure, pământ argilos proaspăt și pâine prăjită fumurie, cu fructe de pădure coapte, dar concentrate, mocha-espresso și arome de piper alb. Bea acum până în 2012. 950 de cazuri făcute.Wine Spectator93 puncte
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista