Bulion de pui și ciuperci thailandeze

Bulion de pui și ciuperci thailandeze
Bulionul de pui și ciuperci thailandeze este un fel principal Asiatic. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 205 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 599 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ceapă de primăvară, pastă de curry thailandeză, pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bulion Tailandez Parfumat De Pui Și Tăiței, Tom Kha Gai-supă thailandeză de pui în bulion de lapte de cocos, și Tortellini de ciuperci în bulion de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Răsturnați stocul într-o cratiță, apoi amestecați pasta de curry, sosul de pește, zahărul, sucul de lămâie și cea mai mare parte a cojii. Se aduce la fierbere, apoi se adaugă ciupercile și albușurile cepei de primăvară. Acoperiți, apoi fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Pastă De CurryPastă De Curry
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se amestecă puiul și cea mai mare parte a verdețurilor de ceapă de primăvară pentru a se încălzi ușor, apoi se servește în boluri și se împrăștie cu coaja de tei rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Serviți cu suc suplimentar de lămâie, zahăr și sos de pește pe lateral, astfel încât toată lumea să își poată regla propriile boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista