Bulion de pui și ciuperci thailandeze

Bulionul de pui și ciuperci thailandeze este un fel principal Asiatic. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 205 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 599 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ceapă de primăvară, pastă de curry thailandeză, pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bulion Tailandez Parfumat De Pui Și Tăiței, Tom Kha Gai-supă thailandeză de pui în bulion de lapte de cocos, și Tortellini de ciuperci în bulion de ciuperci.
Instrucțiuni
Răsturnați stocul într-o cratiță, apoi amestecați pasta de curry, sosul de pește, zahărul, sucul de lămâie și cea mai mare parte a cojii. Se aduce la fierbere, apoi se adaugă ciupercile și albușurile cepei de primăvară. Acoperiți, apoi fierbeți timp de 2 minute.
Se amestecă puiul și cea mai mare parte a verdețurilor de ceapă de primăvară pentru a se încălzi ușor, apoi se servește în boluri și se împrăștie cu coaja de tei rămasă.
Serviți cu suc suplimentar de lămâie, zahăr și sos de pește pe lateral, astfel încât toată lumea să își poată regla propriile boluri.