Bulgur Pilaf cu ceapă și suc de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 294 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți apă, unt, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, Pilaf Bulgur Cu Roșii Prăjite, Ceapă Și Fasole Garbanzo, și Bulgur Pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Adăugați ceapa în tigaie și sotati timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați vermicelli în tigaie; gatiti 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați bulgur în tigaie și gătiți timp de 1 minut, amestecând continuu. Se amestecă bulionul și următoarele 6 ingrediente (prin busuioc) și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă pătrunjelul.