Bulgur Pilaf cu ceapă și suc de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 294 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți apă, unt, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, Pilaf Bulgur Cu Roșii Prăjite, Ceapă Și Fasole Garbanzo, și Bulgur Pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie și sotati timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
3
Adăugați vermicelli în tigaie; gatiti 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
4
Adăugați bulgur în tigaie și gătiți timp de 1 minut, amestecând continuu. Se amestecă bulionul și următoarele 6 ingrediente (prin busuioc) și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă pătrunjelul.