Budinca de porumb Cajun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 552 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Dacă aveți la îndemână ceapă, ouă, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Pâine Cajun, Cajun Porumb Dip, și Pui De Porumb Cajun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt de 3 litri și presărați pesmetul uniform pentru a acoperi fundul și partea laterală a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați porumbul de pe știulet într-un castron mare, apoi răzuiți știuletul peste castron a doua oară pentru a elibera tot laptele de porumb, apoi lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați porumb, 1 1/2 lingurițe sare și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se sotează 2 până la 3 minute.
5
Adăugați slănină și sotati până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
6
Adăugați ceapa și ardeii grași, gătiți până abia se înmoaie, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Într-un castron mediu, bateți împreună smântâna, laptele, ouăle, parmezanul, făina de porumb, zahărul, piperul și nucșoara până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați amestecul de porumb și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
9
Se toarnă în vasul de copt pregătit și se coace 35 până la 40 de minute, până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este Torres Pazo das Bruxas Albarino. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Torres Pazo das Bruxelles Albarino
Galben strălucitor, cu o margine verzui. Intens aromat cu note florale albe, citrice și piersici albe. Accesibil, dulce și hedonist la intrare. Remarcabil pentru aciditatea sa curată, care se desfășoară pe midpalat. Lung și persistent la final.Un aperitiv excelent. Bun cu fructe de mare crude, fierte sau la grătar. Se împerechează perfect cu pești albi ușori. Gustul său plin de viață atinge un echilibru perfect cu brânzeturile moi de capră.