Budincă rapidă de mango
Budinca rapidă de mango ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 83 de fani. Un amestec de fructe de pasiune, înghețată vanillan, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum chutney dulce de mango , cum se face chutney rapid de mango, Pui Rapid De Mango Thailandez, și Pâine Rapidă Mango-Pecan.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați un mango copt mare; bâzâie la o pură într-un robot de bucătărie.
Adăugați 6 linguri de înghețată de vanilie și 2 lingurițe de smântână groasă și bateți din nou. Puneți lingura în boluri și scoateți fructele pasiunii peste fiecare.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.