Budincă Indiană De Curmale La Cuptor

Budincă Indiană De Curmale La Cuptor
Budinca Indian curmal japonez la cuptor ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru 58 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. O porție conține 318 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați melasă, ouă, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Curmal japonez Prost Budinca de Curmale suprasarcină, Budinca De Curmale, și Budinca De Curmale.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți pulpa de curmal și bicarbonatul de sodiu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
CurmaleCurmale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-un castron, cu un mixer la viteză medie, bateți zahărul, 1/2 cană de unt și melasa până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ouăle și vanilia și bateți până se omogenizează. Într-un alt castron, amestecați făina, făina de porumb, scorțișoara, ghimbirul și ienibaharul. Se amestecă ingredientele uscate și persimmonul pur în amestecul de zahăr-unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CurmaleCurmale
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați stafidele și nucile și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
5
Se toarnă aluatul într - o tigaie cu unt și făină de 7 până la 8 căni sau o matriță inelară (nu mai adâncă de 3 in.); acoperiți bine cu folie. Puneți tigaia într-o tigaie mai mare și puneți-o într-un cuptor de 300.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Adăugați apă clocotită de 3/4 inch în tigaia exterioară în jurul tăvii de pâine sau apă clocotită de 1/2 inch în jurul matriței inelare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Coaceți până când budinca este fermă în centru când este presată ușor (ridicați folia pentru a verifica), aproximativ 2 ore (aproximativ 1 1/4 ore într-un cuptor cu convecție). Ridicați cu grijă tava din apă și lăsați să stea 10 minute, apoi descoperiți. Rulați un cuțit între budincă și părțile laterale ale tigaiei pentru a elibera. Inversați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Tăiați budinca caldă sau rece în felii, transferați-o în farfurii și acoperiți cu linguri de sos de cașmon-eggnog.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CurmaleCurmale
Bomboane De Unt Tari ZdrobiteBomboane De Unt Tari Zdrobite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Galben deschis cu nuanțe verzi. Piperat pe nas, indicii de condimente tipice gr Arkulner Veltliner, ierburi aromate și fructe galbene. Dens și complex pe palat, potențial promițător de îmbătrânire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista