Budincă De Banane Prăjită
Budinca de banane prăjită ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 388 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, napolitane de vanilie, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 26 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Milkshake De Budincă De Banane Prăjite, Castron De Mic Dejun Cu Budincă De Chia Cu Banane Prăjite, și Cum se face budinca de Chia – și un Parfait de budincă de chia cu banane de căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați bananele pe o tigaie cu jeleu acoperită cu hârtie pergament.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Scoateți 3 banane; Se răcește complet. Curățați și tăiați în felii groase de 1/2 inch.
Coaceți restul de 2 banane la 350 pentru încă 20 de minute. Curățați cu grijă și așezați cele 2 banane într-un castron mic și amestecați cu o furculiță până se omogenizează.
Combinați laptele și 1/3 cană de zahăr într-o cratiță la foc mediu-mare. Aduceți la foc mic (nu fierbeți).
Combinați restul de 1/3 cană de zahăr, amidon de porumb, sare și ouă într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de zahăr, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa si clocotita (aproximativ 3 minute), amestecand continuu.
Adăugați piure de banane, unt și vanilie, amestecând până se topește untul.
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață timp de 15 minute sau până când amestecul ajunge la temperatura camerei, amestecând ocazional. Îndoiți jumătate de topping bătut în budincă.
Întindeți 1 cană cremă uniform pe fundul unui vas de copt de 11 x 7 inci. Se acoperă cu 20 de napolitane de vanilie și jumătate din feliile de banane. Puneți jumătate din crema rămasă peste banană. Repetați procedura cu 20 de napolitane, felii de banane și cremă.
Întindeți jumătatea rămasă de topping biciuit uniform deasupra. Zdrobiți restul de 5 napolitane; se presară deasupra. Se dă la frigider timp de 1 oră sau până se răcește.