Budincă De Banane Prăjită

Budincă De Banane Prăjită
Budinca de banane prăjită ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 388 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, napolitane de vanilie, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 26 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Milkshake De Budincă De Banane Prăjite, Castron De Mic Dejun Cu Budincă De Chia Cu Banane Prăjite, și Cum se face budinca de Chia – și un Parfait de budincă de chia cu banane de căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați bananele pe o tigaie cu jeleu acoperită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Scoateți 3 banane; Se răcește complet. Curățați și tăiați în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
5
Coaceți restul de 2 banane la 350 pentru încă 20 de minute. Curățați cu grijă și așezați cele 2 banane într-un castron mic și amestecați cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Combinați laptele și 1/3 cană de zahăr într-o cratiță la foc mediu-mare. Aduceți la foc mic (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
7
Combinați restul de 1/3 cană de zahăr, amidon de porumb, sare și ouă într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de zahăr, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa si clocotita (aproximativ 3 minute), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se ia de pe foc.
9
Adăugați piure de banane, unt și vanilie, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge FierbinteTopping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge Fierbinte
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
10
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață timp de 15 minute sau până când amestecul ajunge la temperatura camerei, amestecând ocazional. Îndoiți jumătate de topping bătut în budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Întindeți 1 cană cremă uniform pe fundul unui vas de copt de 11 x 7 inci. Se acoperă cu 20 de napolitane de vanilie și jumătate din feliile de banane. Puneți jumătate din crema rămasă peste banană. Repetați procedura cu 20 de napolitane, felii de banane și cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)1 Cutie Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
(carton Bloc)(carton Bloc)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
12
Întindeți jumătatea rămasă de topping biciuit uniform deasupra. Zdrobiți restul de 5 napolitane; se presară deasupra. Se dă la frigider timp de 1 oră sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 26 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista