Supa de Broccoli-brânză este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 219 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de jumătate și jumătate, căței de usturoi, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Încercați Supă de Broccoli și brânză, Supă de brânză și Broccoli, și Supă de brânză Broccoli pentru 2 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când broccoli este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă supa într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează. Întoarceți supa în tigaie. Se amestecă jumătate și jumătate și 2 uncii de brânză. Se acoperă uniform cu brânza rămasă și pătrunjelul.