Brioșe de mure, lămâie și cimbru

Brioșe de mure, lămâie și cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele de mure, lămâie și cimbru. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 356 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, cimbru, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Brioșe De Cimbru De Mure, Brioșe Cu Mure De Lămâie, și Briose De Mure Ricotta Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați unt. Folosind vârful degetelor, frecați untul până se formează bulgări de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Adăugați gălbenușul de ou; se amestecă pentru a distribui uniform și a forma aglomerări umede. (Crumble ar trebui să semene cu un amestec de pietricele și nisip.) Se răcește cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
1
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. Dacă faceți brioșe de dimensiuni standard, căptușiți 16 matrițe de 1/3 cană cu căptușeli de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți 1 cană de făină universală și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu. Folosind un mixer electric, bateți untul până devine palid și cremos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați zahăr și continuați să bateți până se încorporează bine, cu 2-3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
4
Bateți ouăle și vanilia într-un castron mic pentru a amesteca; bateți treptat în amestecul de unt. Continuați să bateți până când este ușor și pufos, 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Combinați zeama și coaja de lămâie într-un castron mic; bateți treptat în amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați ingrediente uscate; bateți doar pentru a amesteca (nu amestecați prea mult).
7
Aruncați murele și cimbru cu 2 linguri de făină într-un alt castron mic; pliați în aluat, zdrobind ușor fructele de pădure pentru a elibera câteva sucuri. Lingurați aproximativ 2/3 cană de aluat în forme mari de brioșe de hârtie sau împărțiți între tigăile de brioșe pregătite. Acoperiți fiecare brioșă mare cu 2 linguri crumble sau fiecare brioșă mică cu 1 lingură rotunjită crumble.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Fructe De PadureFructe De Padure
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Coaceți până când blaturile se rumenesc și un tester iese curat atunci când este introdus în centru, aproximativ 50 de minute pentru brioșele mari și 40 de minute pentru brioșele de dimensiuni standard.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să se răcească în tigaie cel puțin 20 de minute, apoi transferați brioșele într-o grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
10
Se servește cald sau la temperatura camerei. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați brioșele răcite etanș la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista