Brie și fructe de pădure cu scânduri de cedru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Brie și fructe de pădure cu scânduri de cedru. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 48 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pâine baghetă, sare kosher, mango și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Somon Cu Scânduri De Cedru, Creveți cu scânduri de cedru, și Somon Cu Scândură De Cedru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați scândura de cedru în apă cel puțin 30 de minute. Între timp, încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scoateți scândura din apă.
Așezați brânza (în coajă) pe scândură. Puneți mango și zmeură peste brânză.
Așezați scândura cu brânză pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 15 până la 20 de minute sau până când brânza este caldă.
Scoateți scândura de pe grătar.
Transferați brânza și fructele pe farfuria de servire.
Stropiți miere peste brânză și fructe.
Se servește cu felii de pâine.